diumenge, 27 d’abril del 2014

.....un llibre i una rosa !



 ...... i tampoc no podia faltar una rosa per Sant Jordi.


. . .  . tornem a reciclar,  la Xènia tenia una brusa i volia que li fes alguna cosa especial per Sant Jordi. Així doncs, va dibuixar una rosa i  jo vaig buscar una roba per cosir-la. Vaig aprofitar la roba dels arbres de Nadal de l'any passat i el tros verd torna a ser de la besàvia Montserrat. Finalment vaig fer la tija amb un repunt de color verd.


dissabte, 19 d’abril del 2014

Sóc el Drac de Sant Jordi !


Aquest any hem arribat a temps !!! Us volem  ensenyar el nostre petit drac.


Hem agafat una samarreta vermella que ja teníem i amb roba verda de la besàvia patchmanetes,un patró improvitzat i feltre sobrant d'altres projectes, hem creat aquest petit drac de Sant Jordi.



En Josep està molt content amb el seu drac. El lluirà el dia de Sant Jordi.
Bona diada a tots,llibres i roses per tothom !!!!!

divendres, 18 d’abril del 2014

Ous de pasqua ! pleeens de xocolata !



Avui deixem les agulles i us ensenyarem un petit taller d`ous de xocolata que varen fer els nens a casa la iaia patchmanetes ! 

Es tractava d'omplir ous amb xocolata.
Per si no sabeu com es fa, fem una petita explicació, avui que és festiu !
  1. Es fan dos forats a l'ou amb una agulla, un a cada punta.
  2. Amb l'ajuda d´una xeringa  es va bufant un extrem de l'ou per a buidar-lo (costa una miqueta, necessites una bona bufera),
  3. Es desfà  xocolata per a cobertura al bany maria. S'omple un "biberó" d'aquests que s'utilitzen per a cuinar amb la xocolata.
  4. Amb força paciència s'omplen els ous. Es fan sacsejar de tant en tant perquè la xocolata arribi a tot l'ou. S´omplen tant com el nen vulgui.
  5. Un cop la xocolata  és freda, es decoren amb rotuladors o pintures a l'aigua.
  6. Ja estaràn enllestits per posar a la mona, per decorar en algun cistellet aquest dies de Pasqua o per a menjar directament !

Nosaltres com que són bastants nens i de diferents edats , hi va haver molta feina, i com ja veieu, n´hi ha de tots aspectes: que van a Festa Major, tot finets i polits i d'altres que sembla que tornin d'una batalla ! Amb xocolata per tot arreu i un xic esquerdats. En fi , són tots diferents.
Els nostres nens els varen voler omplir tots fins a vessar, així que es converteixen en uns ous ferms i pesats !

Aqui alguns dels artistes en plena feina ! Ara només faltarà posar-los a la Mona !


BONA PASQUA !

dilluns, 14 d’abril del 2014

Carrier bag . . and catch the ball ! !



Ja fa uns dies que estem fent bosses. M'agrada molt ! Una feina ràpida i amb un resultat que ens agrada molt. Aquesta és la bossa de la Gemma per a portar la pilota de l`hora del pati a l'escola.
Ella es va triar la roba i apa a cosir. les fotos no són gaires bones, ja que amb la pressa d'estrenar la bossa, no vaig poder fer bones fotos !  Ella però super contenta i presumint de bossa.
 
Bona setmana Santa !

dilluns, 7 d’abril del 2014

Mig segle ! ! !

                                                                                                                                                                    

          L'Andreu va fer 50 anys, que ja són uns quants!!!!

           Així doncs, va començar el dia amb una corona de mocador de farcell  amb els anys i l'estelada. La fotografia no li fa justícia, perquè va quedar super maca. Just al seu estil. Una de les corones més encertades que hem fet, i ell content ! ! !
         
    Com a bon Català també va tenir la samarreta de la consulta que ja podrà lluir el 9 de novembre !


                La casa va quedar plena de cinquantes. I tots portàvem un 50 fet amb goma eva. La base de tots era blava, i els números de colors variats.

Després de fer un petit joc i aconseguir algun regal. El premi final era aquest pot on també hi vàrem fer un tap de 50. I dintre el pot . . . . . el nostre regal: tres dies a London ! ! !  a practicar l´anglès, que carai ! ! !
              
                El val estava fet amb goma eva per una banda (groga) on hi vàrem cosir aplicacions de la ciutat , un avió, i  tot reciclant uns "hules" que teníem un guarda, la bandera, etc. .  i per l´altra banda, vàrem cosir-hi una roba i vàrem estampar-hi la data, el destí i els viatjers: l´Andreu i la Montse, without children ! ! ! 

 
 
Esperem que tingueu uns dies magnífics i a aprofitar-ho, que això no passa cada dia ! ! ! Mentrestant, nosaltres a casona cuidarem dels vostres 3 pollets ! ! !
 
Aquesta entrada la dedicaré a l´Andreu, un cunyat únic, genial , particular i per mi molt especial. Així doncs, Andreu espero la teva visita i of course el teu comentari ! ! !
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...